Risotto alla pizzaiola
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR COMPANION XL 1550 W I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W Companion Pro, Robot Cuiseur, 15 fonctions, Pesage intégré, Capacité XL 10 personnes, Gris, Fabriqué en France Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
450 g Carnaroli rijst
480 g Tomatensaus
120 g Parmezaan
270 g Mozzarella
130 cl Groentebouillon
Accessoires
Menger
Préparation
Etape 1 /6
Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Zet opzij.
Etape 2 /6
Weeg de bouillon af in een kom. Zet opzij.
Etape 3 /6
Giet de rijst en een glas bouillon in de mengkom met de menger erop. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Giet de resterende bouillon erbij. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Giet de tomatensaus erbij als het alarm klinkt.
Etape 5 /6
Voeg de mozzarella en de parmezaan toe. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 6 /6
Serveren.