Waterzooi
- Temps Total 22min
- 15min
Préparation - 7min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 16 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Blanc RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Pro, Multicuiseur intelligent, Balance intégrée, Cuisson rapide Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Wifi Noir, Multicuiseur intelligent haute pression, 6L, Ecran Touch connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
150 g Diepgevroren uien
250 g Groente julienne
500 g Kippenborst in blokjes 25 g
800 ml Gevogeltebouillon
75 ml Vloeibare room
40 g Bloem
Préparation
Etape 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /6
Voeg de uien, de groente julienne, de kippenborst in blokjes toe in de pot.
Etape 3 /6
Bruin de ingrediënten gedurende ongeveer 2 minuten.
Etape 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng.
Etape 5 /6
Snelkookfunctie: 7 min
Etape 6 /6
Kruid en dien vervolgens op.






