Papillon van tomaat en hesp
- Temps Total 11min
- 5min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Wifi 9-en-1 Blanc Cookeo Wifi 10-en-1 Noir RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Wifi Noir, Multicuiseur intelligent haute pression, 6L, Ecran Touch connecté Cookeo + Connect, Multicuiseur connecté, 6L (2/6 pers.), balance de cuisine Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
500 g Pasta “farfalle”
1 l Groentebouillon
6 Sneetjes premium gekookte ham, in reepjes gesneden
225 g Kerstomaatjes, in 2 gesneden
90 g Geciseleerde sjalot
30 g Boter
Zout en peper
3 el Geciseleerde basilicum
120 g Geraspte Gruyère-kaas
Préparation
Etape 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /7
Ciseleer de sjalot.
Etape 3 /7
Ciseleer de basilicum.
Etape 4 /7
Doe de groentebouillon, de pasta, de tomaten, de boter en de sjalotten in de pan. Roeren.
Etape 5 /7
Onder druk laten koken.
Etape 6 /7
Gedurende 2 min. laten staan en pas dan de hesp en Gruyère-kaas toevoegen.
Etape 7 /7
Bestrooi het met basilicum en opdienen maar.