One pot pasta zalm en paprika
- Temps Total 18min
- 10min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 16 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Blanc Cookeo Wifi 10-en-1 Eucalyptus Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Wifi Noir, Multicuiseur intelligent haute pression, 6L, Ecran Touch connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 Zalmmoten, diepgevroren
200 g 'Farfallone'-pasta
250 g Rode paprika
250 g Groene paprika
2 Blokjes gevogeltebouillon van Maggi
250 ml Water
250 g Gele paprika
1.5 teentje Look
Préparation
Etape 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Etape 2 /4
Snijd de zalm in grote stukken.Hak de knoflook fijn.Snijd de paprika's in kleine blokjes.Doe alles in de pot.Meng alles goed.
Etape 3 /4
Snelkookfunctie.
Etape 4 /4
Voeg kokosmelk toe.




