Bloemkool met bechamel
- Temps Total 28min
- 20min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 16 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Blanc Cookeo Wifi 10-en-1 Eucalyptus Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Wifi Noir, Multicuiseur intelligent haute pression, 6L, Ecran Touch connecté Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
600 g Bloemkool
250 ml Halfvolle melk
0.5 zakje Maggi-bechamelsaus
30 g Emmentaler
300 ml Water
50 g Spekreepjes van Herta
0.5 Kub duo groentebouillon van Maggi
Préparation
Etape 1 /4
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /4
Voeg de bloemkool, het water en de bouillon toe.
Etape 3 /4
Onder druk laten koken
Etape 4 /4
Maak de bechamel klaar met de kokende melk. Voeg de kaas. Overgieten.