Zalmforel in 't groen
- Temps Total 26min
- 10min
Préparation - 16min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France Companion, Robot cuiseur, 14 fonctions, Capacité XL 10 personnes, Blanc, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR COMPANION XL 1550 W I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
1000 g Zalmforelfilet
100 g Spinazie
100 g Zuring
20 g Peterselie
20 g Dragon
10 g Salie
10 g Munt
10 cl Groentebouillon
25 g Boter
10 cl Dikke verse room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Gaar de zalmforelfilet in stoom of in een court-bouillon.
Etape 2 /5
Doe de in grote stukken gehakte en gewassen spinazie, zuring en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
Etape 3 /5
Voeg de groentebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /5
Voeg de room en de boter toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /5
Dien warm op over de forel.