Thaise kokossoep
- Temps Total 25min
- 5min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Eucalyptus, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR CUSINE COMPANION I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, Capacité XL 10 personnes, Noir, Fabriqué en France + découpe légumes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 el Kokosolie
1 el Verse gember, geraspt
1 tl Rode currypasta
1 stengel Citroengras, fijngehakt
3 el Vissaus
1 el Bruine suiker
200 ml Kokosmelk
125 g Shiitake champignons, in plakjes gesneden
Zout
125 g Middelgrote garnalen, gepeld en ontdarmd
250 ml Kippenbouillon
1 el Vers limoensap
1 el Verse koriander, gehakt
Accessoires
Menger
Préparation
Etape 1 /3
Bevestig de menger in de kom, voeg de olie, gember, currypasta en citroengras toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 2 /3
Voeg de vissaus, suiker, kokosmelk, champignons, zout, garnalen en bouillon toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Etape 3 /3
Serveer in een kommetje, voeg het limoensap toe en garneer met verse koriander.

