Schelvis met worteljulienne
- Temps Total 25min
- 5min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Eucalyptus, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR CUSINE COMPANION I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, Capacité XL 10 personnes, Noir, Fabriqué en France + découpe légumes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
300 g Wortels
3 cl Olijfolie
200 g Schelvis
1 snuifje Kerrie(poeder)
Zout
Water
Accessoires
Stoommandje
Préparation
Etape 1 /4
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Etape 2 /4
Plaats het stoommandje met bakpapier in de kom van de keukenmachine.
Etape 3 /4
Doe de in julienne gesneden wortels in de kom. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met het zout en de kerrie. Voeg de doormidden gesneden schelfvisfilet toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Bestrooi met peper en dien warm op.

