Kastanje-amandelcake
- Temps Total 54min
- 15min
Préparation - 39min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France Companion, Robot cuiseur, 14 fonctions, Capacité XL 10 personnes, Blanc, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR COMPANION XL 1550 W I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
70 g Rijstmeel
70 g Kastanjemeel
80 g Amandelpasta
8 cl Amandelmelk
60 g Bruine suiker
2 Eieren
0.5 zakje Bakpoeder
50 g Gedroogde vruchten (vijgen, abrikozen)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /6
Doe alle Ingrediënten in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /6
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Etape 4 /6
Doe het beslag in de bakvorm.
Etape 5 /6
Zet ongeveer 35 minuten in de oven.
Etape 6 /6
Laat afkoelen en dien op.