Zoete polenta
- Temps Total 4min
- 2min
Préparation - 2min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Pro, Multicuiseur intelligent, Balance intégrée, Cuisson rapide Cookeo Wifi 10-en-1 Eucalyptus RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Wifi Noir, Multicuiseur intelligent haute pression, 6L, Ecran Touch connecté Cookeo + Connect, Multicuiseur connecté, 6L (2/6 pers.), balance de cuisine Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
90 g Polenta (maïsmeel)
270 ml Melk
270 ml Slagroom met 35% vetgehalte
270 ml Water
90 g Suiker
1 Vanillestokje
12 el Frambozencoulis
Frambozen
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Préparation
Etape 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /5
Doe alle ingrediënten in de kom, behalve de coulis en frambozen. Meng goed door elkaar.
Etape 3 /5
Laat de bereiding snelkoken
Etape 4 /5
Klop gedurende 30 seconden. Verdeel het over de glazen potjes. Zet minstens 4 uur in de ijskast.
Etape 5 /5
Serveer met de frambozencoulis en de verse frambozen.