Zalmforel in 't groen
- Temps Total 26min
- 10min
Préparation - 16min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR COMPANION XL 1550 W I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W RECONDITIONNÉ I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 modes de fonctionnement, Connecté, jusqu'à 10 personnes, 1550W, Gris Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
1000 g Zalmforelfilet
100 g Spinazie
100 g Zuring
20 g Peterselie
20 g Dragon
10 g Salie
10 g Munt
10 cl Groentebouillon
25 g Boter
10 cl Dikke verse room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Gaar de zalmforelfilet in stoom of in een court-bouillon.
Etape 2 /5
Doe de in grote stukken gehakte en gewassen spinazie, zuring en kruiden in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes.
Etape 3 /5
Voeg de groentebouillon toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /5
Voeg de room en de boter toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /5
Dien warm op over de forel.