Ramen miso, spinazie en eieren
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 17 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Bleu Trust Cookeo Wifi 10-en-1 Noir avec Extra Crisp RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Pro, Multicuiseur intelligent, Balance intégrée, Cuisson rapide Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
0.5 steel Lente-uitjes in dunne plakjes
1 teentje Knoflook
1 tl Gember
200 g Oesterzwammen
100 g Spinazie
2 Zachtgekookte eieren
160 g Noedels
1 blokje Miso
2 el Sesamzaad
50 cl Water
1 cl Sojasaus
Peper en zout
Préparation
Etape 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Etape 2 /7
Pel en hak de knoflook en gember.
Etape 3 /7
Bak de knoflook en gember goudbruin.
Etape 4 /7
Vul de Cookeo met de spinazie, champignons, bouillonblokjes, sojasaus en de juiste hoeveelheid water.
Etape 5 /7
Koken onder druk.
Etape 6 /7
Kook je noedels 5 minuten in het hete water.
Etape 7 /7
Serveer je Cookeo bakje met de lente-uitjes in dunne plakjes en zachtgekookte eieren. Bestrooi met sesamzaadjes.





