Kastanje-amandelcake
- Temps Total 54min
- 15min
Préparation - 39min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Eucalyptus, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR COMPANION XL 1550 W I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Blanc, Fabriqué en France Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
70 g Rijstmeel
70 g Kastanjemeel
80 g Amandelpasta
8 cl Amandelmelk
60 g Bruine suiker
2 Eieren
0.5 zakje Bakpoeder
50 g Gedroogde vruchten (vijgen, abrikozen)
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /6
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /6
Doe alle Ingrediënten in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /6
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Etape 4 /6
Doe het beslag in de bakvorm.
Etape 5 /6
Zet ongeveer 35 minuten in de oven.
Etape 6 /6
Laat afkoelen en dien op.