Gestoomde forel met gember
- Temps Total 16min
- 10min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 16 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Blanc Cookeo Wifi 10-en-1 Noir avec Extra Crisp Moulinex Cookeo Touch Pro Multicuiseur, Balance intégrée, Connecté Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 Volledige forel (zonder ingewanden)
160 g Peulen
2 Gehakte sjalot
4 stokje Kaneel
2 cm Geraspte verse gember
4 tl Kokosolie
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /6
Giet de kokosolie in de pan. Stoof de peulen aan. Zet apart.
Etape 3 /6
Werk de stukken forel af met sjalot, een kaneelstokje, gember en erwten. Maak pakketjes van de vis.
Etape 4 /6
Giet 200 ml water in de pan. Zet het stoommandje erin. Doe de vispakketjes in het mandje.
Etape 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Etape 6 /6
Dien op.