Banaan-chocoladeijs
- Temps Total 2h 7min
- 5min
Préparation - 2min
Cuisson - 2h
Repos
Appareils compatibles (23)
I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France Companion, Robot cuiseur, 14 fonctions, Capacité XL 10 personnes, Blanc, Fabriqué en France I-COMPANION + CUISEUR VAPEUR Companion Pro, Robot Cuiseur, 15 fonctions, Pesage intégré, Capacité XL 10 personnes, Gris, Fabriqué en France Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
270 g Rijpe bananen
150 g Griekse yoghurt
50 g Melkchocolade
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /6
Leg de gepelde en in schijfjes gesneden bananen op een plaat. Zet gedurende 2 uur in de diepvriezer.
Etape 2 /6
Doe de chocoladestukjes in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 3 /6
Zet de stukjes chocolade aan de kant.
Etape 4 /6
Doe de diepgevroren stukjes banaan en de yoghurt in de keukenmachine. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 5 /6
Voeg de chocolade toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 6 /6
Dien onmiddellijk op.