*Turkse gestoomde vis
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (34)
Cookeo Infinity, 16 modes de cuisson, Sans pale de mélange, Blanc Cookeo Wifi 9-en-1 Blanc RECONDITIONNÉ Cookeo Touch Pro, Multicuiseur intelligent, Balance intégrée, Cuisson rapide Cookeo Touch Mini, Multicuiseur connecté, 3L (2 pers.), écran tactile Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 Kabeljauwrug
400 g Aardappels
100 g Ajuin
60 g Rode paprika
400 g In blokjes gesneden tomaten
2 el Tomatenconcentraat
1 Citroensap
2 Knoflookteentje
1 tl *Gedroogde oregano
2 el Gehakte platte peterselie
Zout
Préparation
Etape 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /5
Leg de vis in het midden van de pan.
Etape 3 /5
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de oregano en peterselie.
Etape 4 /5
Onder druk laten koken.
Etape 5 /5
Bestrooi eenmaal gekookt met oregano en peterselie. Dien warm op.

