Clafoutis met kerstomaten en geitenkaas
- Temps Total 30min
- 3min
Préparation - 27min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
RECONDITIONNÉ I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 modes de fonctionnement dont pesage, Jusqu'à 10 personnes, Connecté, 1550W, Noir + découpe légumes I-Companion, Robot cuiseur, 14 fonctions, Connecté, Capacité XL 10 personnes, Blanc, Fabriqué en France I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, XL jusqu'à 10 personnes, Argent, Fabriqué en France RECONDITIONNÉ I-Companion XL, Robot cuiseur, 14 modes de fonctionnement, jusqu'à 10 personnes, 1550W, Rose et blanc, + Kit pâtisserie Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
125 g Kerstomaten
100 g Geitenkaas
40 g Bloem
10 cl Melk
10 cl Room
2 Eieren
2 el Bieslook (fijngehakt)
Zout
Peper
Accessoires
Klopper
Préparation
Etape 1 /5
Verwarm je oven op 160 graden (buiten indien je over de extra crisp en cookeo beschikt). Vet een kleine ovenschaal in. (of je cookeo kom)
Etape 2 /5
Was de kerstomaten en snij in 2. Verkruimel de geitenkaas.
Etape 3 /5
Meng de bloem, de room, melk, eieren zout, peper, bieslook in de kom gedurende 2 minuten tot een glad mengsel.
Etape 4 /5
Giet het mengsel in je ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas eroven en leg de halve kerstomaten op de bereiding.
Etape 5 /5
Zet 25 minuten in de oven (of 25minuten in de cookeo met extra crisp) en sullen maar!