Saus met 4 kazen
- Temps Total 11min
- 5min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
RECONDITIONNÉ I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 modes de fonctionnement, Connecté, jusqu'à 10 personnes, 1550W, Gris ROBOT CUISEUR CUSINE COMPANION I-COMPANION + CUISEUR VAPEUR I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Gris, Fabriqué en France Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
50 g Parmezaanse kaas
50 g Pecorino
50 g Comté
50 g Gorgonzola
2 Eierdooiers
30 cl Vloeibare room
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Klopper
Préparation
Etape 1 /4
Doe de Parmezaanse kaas, de pecorino en de comté zonder korstjes in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /4
Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg toe.
Etape 3 /4
Vervang het mes door de klopper. Voeg de geklopte eierdooiers en de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Giet de saus over de pasta. Meng goed en dien op.






