Kastanjevelouté met ganzenlever
- Temps Total 45min
- 5min
Préparation - 40min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (26)
RECONDITIONNÉ I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 modes de fonctionnement, Connecté, jusqu'à 10 personnes, 1550W, Gris ROBOT CUISEUR CUSINE COMPANION I-COMPANION + CUISEUR VAPEUR I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Gris, Fabriqué en France Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
600 g Diepgevroren kastanjes
40 g Knolselder
40 g Preiwit
50 g Sjalotten
3 g Knoflookteentje
20 g Gevogeltebouillon
120 g Halfgegaarde ganzenlever
150 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /4
Doe de in stukjes gesneden en gepelde groenten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.
Etape 2 /4
Voeg de gevogeltebouillon, de kastanjes en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Voeg de in blokjes gesneden ganzenlever toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Dien warm op.

