Crème van roquefort en peer
- Temps Total 5min
- 5min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (25)
I-Companion Touch, Robot cuiseur, 17 fonctions, Connecté, Recettes sur l’écran, Capacité XL 10 personnes, Eucalyptus, Fabriqué en France ROBOT CUISEUR CUSINE COMPANION I-COMPANION SILVER PREMIUM ET BLANC 1550 W I-Companion Touch Pro, Robot cuiseur, 18 fonctions, Connecté, Pesage intégré, Recettes sur l’Ecran, Capacité XL 10 personnes, Noir, Fabriqué en France + découpe légumes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
300 g Peren
120 g Roquefort
150 g Ricotta
20 cl Lichte room
Accessoires
Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Schil de peren en snijd ze in blokjes. Verdeel ze over de bodem van de glaasjes.
Etape 2 /5
Doe de roquefort, de ricotta en de room in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /5
Breng de room met de spatel naar het midden. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /5
Verdeel het mengsel over de glaasjes en bewaar in de koelkast.
Etape 5 /5
Dien koel op.






